Dome Facility Management

Napi
üzemeltetés
Tervszerű megelőző karbantartás Infrastrukturális üzemeltetés Vészhelyzet-
elhárítás
Létesítmény­gazdálkodási tanácsadás

Tervszerű megelőző karbantartás

A Dome Facility Management partner a tervszerű megelőző karbantartási munkálatokban is, legyen szó gépészeti munkálatokról, erősáramú vagy gyengeáramú berendezésekről.

Szolgáltatásaink

A szükséges munkálatokat szakértőink által összeállított éves karbantartási ütemterv alapján látjuk el.

Szakembereink vállalják szivattyúk, ventillátorok, szűrők, illetve szabályozó berendezések elemeinek karbantartását, tisztítását, az egyes alkatrészek műszaki állapotának felmérését, illetve a működés ellenőrzését.

Megjavítjuk vagy kicseréljük az elromlott alkatrészeket, figyeljük a rendellenes üzemi működést, és gondoskodunk a műszaki problémák professzionális, gyors megoldásáról.

Képzett szakembereink ellenőrzik a gépészeti és erősáramú rendszerek állapotát, az elosztószekrények, kapcsolók üzemszerű működését, valamint az érintésvédelmi- és villamos kötéseket.

Vállaljuk felvonók, kapuk és biztonságtechnikai rendszerek ellenőrzését és karbantartását, illetve optimális működését biztosító beszabályozását.

Gépészet

Karbantartóink állandó rendelkezésre állás mellett folyamatosan üzemképesen tartják a fűtési, hűtési és légtechnikai rendszereket, a víz- és csatorna ellátást, továbbá a kapcsolódó szerelvények, például radiátorok, fan-coilok, split klímák, szivattyúk, szelepek, szűrők stb. működését.

Bizonyos teljesítmény feletti kazánberendezésekről illetve klímaberendezésekről rendszeresen szükséges kötelező jelentést adni a környezetvédelmi hatóságok részére. Ezen méréseket és a kapcsolódó adminisztratív ügyintézést szakembereink pontosan és határidőre elvégzik.

Tűzvédelem

A szükséges dokumentálással kiegészítve ellátjuk a Sprinkler rendszer ütemezett ellenőrzési feladatait a jogszabályi előírásoknak megfelelően, továbbá biztosítjuk a kapcsolódó hatósági ellenőrzések problémamentes lefolytatását. Állandó szakembergárdánkkal ellátjuk tűzjelzők, és egyéb tűzvédelmi berendezések ellenőrzési és karbantartási feladatait.

Erős- és gyengeáram

Erősáramú berendezések mechanikai ellenőrzésében, elosztószekrények működésének, illetve az érintésvédelmi kötések ellenőrzésében is ügyfelei rendelkezésére áll a Dome Facility Services. Szakembereink ellenőrzik a rögzítéseket, villamos kötéseket, elvégzik a kapcsolók, nagyfeszültségű szekrények karbantartását.

Tervszerű megelőző karbantartási szolgáltatásunk keretében, sok esetben más rendszerekhez is kötődően, képzett szakembereink vállalják az épületek gyengeáramú hálózatainak karbantartását és rendszerek ellenőrzését, így az épület-felügyeleti rendszerek, a CCTV, a beléptető-rendszerek, tűzjelző és biztonságtechnikai rendszerek felügyeletét és tervszerű, megelőző karbantartási munkáit is.

Felvonók

A gyártók karbantartási utasításai és a kormányrendeletben foglaltak alapján a Dome elvégzi a létesítményben lévő felvonók rendszeres karbantartását és éves felülvizsgálatát. A teljes körű ellenőrzés alkalmával szakembereink felmérik többek között a gépház, vezérlő szekrény, hajtómű, illetve sebességhatároló állapotát, és alapos átvizsgáláson esik át a kabin, a függesztő elemek, valamint az aknát határoló szerkezetek és biztonsági berendezések is.

Biztonságtechnika

A Dome vállalja kaputelefonok, valamint videorendszerek karbantartását, melynek során  ellenőrizzük a készülékek működőképességét, megtisztítjuk és pormentesítjük a kameraházakat, kamerákat illetve az optikákat. A kamerák és monitorok beállítása mellett gondoskodunk a videórekorderek működési paramétereinek beállításáról.

 

Keresés

Ajánlatkérés

Hírlevél

Dome Energy Dome Fit-out Dome Facility Services Group